Woningbouw

woningbouw
woningbouw empel
woningbouw dubbele woning heeswijk-dinther
woningbouw maren-kessel
WONING
_

Woningbouw

Jacobs Aannemersbedrijf is gespecialiseerd in woningbouw projecten.

De specialist

De wensen van de klant. Daar draait het om wanneer je een woning gaat bouwen. Wij weten dat maar al te goed. Wij gaan veel dieper in op persoonlijke eisen en specifieke wensen. Onze uitdaging ligt in het op smaak indelen van de woning. Tegelijkertijd houden wij rekening met gemeentelijke voorwaarden en het onder controle houden van de kosten. Maar ook duurzaam en energiezuinig bouwen verdient onze volle aandacht.

De plannen

Heeft u bouwplannen? Wij als bouwbedrijf kunnen u adviseren. Indien nodig kunnen wij zorgen voor een goede architect. Nadat er een tekening is gemaakt of duidelijke plannen zijn, stellen we een actieplan op. Wie doet wat en op welk moment. Wij ondersteunen u met dit plan van A tot Z.

De kosten

Natuurlijk is kwaliteit en ervaring belangrijk. Maar u wilt natuurlijk ook een prijs die uitkomt binnen uw budget. Wij maken voor u een offerte op en houden rekening met al uw wensen. Wij zullen in ons advies duidelijkheid geven over de prijs maar ook over de mogelijkheden. Wij wijzen u niet alleen op de kosten die u op korte termijn maakt, maar ook op de kosten op lange termijn. Bijvoorbeeld de onderhoudskosten voor energiezuinige oplossingen.

Wilt u advies en of een prijsindicatie voor uw werkzaamheden, neem dan contact met ons op.

CLIENTS
_

Recensies

Wat zeggen klanten over Jacobs Aannemersbedrijf

De mensen die bij Jacobs werken zijn stuk voor stuk vakmensen met oog voor detail en een hoog afwerkingsniveau. Men bouwt alsof het hun eigen huis is en dat zie je terug in de werkwijze. Er werd gedurende de bouw goed met ons meegedacht en als de gelegenheid zich voordeed was er ook de flexibiliteit om dingetjes in het werk te optimaliseren. We kijken daarom met een goed gevoel terug op de bouwperiode van ons huis en zijn heel blij met het eindresultaat.
woningbouw dubbele woning heeswijk-dinther

Fam FaazenHeeswijk-Dinther

Het hele project om een nieuwe woning te bouwen is tot en met de oplevering zeer goed verlopen. Het begint met een gedetailleerde offerte, op basis van onze gesprekken en het werkbestek, waardoor je niet voor verassingen komt te staan met grote posten meerwerk. De mannen die ze in dienst hebben zijn professionals, zeer ervaren en fijne mannen om mee samen te werken. Daarnaast, niet onbelangrijk, denken ze tijdens de bouw met je mee en geven ze tips voor kleine aanpassing en creatieve oplossingen. Ik kan dit aannemersbedrijf iedereen aanraden!

Fam van ZutphenHeeswijk-Dinther

We zochten een partij die betrouwbaar was, ervaring had, vakkundig was en ons goed kon helpen en adviseren in de talloze keuzes die we moesten gaan maken. Met Jacobs hadden wij de juiste partij gevonden. Het team van Jorgo en Jorin bestaat uit vaklieden die hun ervaring en kennis en liefde voor het vak inzetten om heel mooi en kwalitatief goed werk af te leveren. Bovendien hebben ze ons tijdens de bouw regelmatig verrast met praktische adviezen en tips om onze woning nog mooier af te werken.

Fam HaeveHeeswijk-Dinther

Na een lange periode van idee tot vergunningen mochten we eindelijk beginnen met het bouwen van onze nieuwe zaak. Samen met onze architect kwamen we uit bij Bouwbedrijf Jacobs. Hoe moeizaam het voortraject verlopen was, zo soepel verliep de uitvoering ervan. Jorgo, Jorin en medewerkers waren flexibel en meedenkend het verliep allemaal erg goed, waardoor ze ons veel zorgen uit handen genomen hebben. Wij zijn erg tevreden over de manier van samenwerken en het resultaat mag er dan ook zijn
utiliteitsbouw halte 5 naast de bar

Halte 5 naast de BarHeeswijk-Dinther

WHY US ?
_

Waarom Jacobs?

Waarom wij de juiste keuze zijn voor uw project

Jacobs Aannemersbedrijf is de juiste keuze als u op zoek bent naar een ervaren partij die écht met u meedenkt. Naast onze opdracht voorzien wij u van extra adviezen om uw droomhuis werkelijkheid te maken.

100%

Nauwkeurig & Transparant

100%

Géén verrassingen

100%

Prijs/kwaliteit verhouding

100%

35+ jaar ervaring