verbouwing de toren
verbouwing
VERBOUW
_

Verbouwen

Jacobs Aannemersbedrijf is gespecialiseerd in verbouwingsprojecten.

Plannen om te gaan verbouwen?

Heeft u een tekort aan ruimte in uw huis? Wilt u gewoon een deel van uw pand/huis verbeteren? Dan is de meest voor de hand liggende keuze een verbouwing. Ons aannemersbedrijf neemt elke mogelijke verbouwing / uitbreiding met open armen aan. Van dakkapellen, dak vernieuwingen tot een complete aanbouw.

Mogelijkheden

Wij staan open voor uw ideeën wat betreft het verbouwen. Wij doen er alles aan om ze werkelijkheid te laten worden. Wilt u advies bij uw verbouwing? Jacobs Aannemersbedrijf komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Klik hier om een afspraak te maken.

CLIENTS
_

Recensies

Wat zeggen klanten over Jacobs Aannemersbedrijf

De mensen die bij Jacobs werken zijn stuk voor stuk vakmensen met oog voor detail en een hoog afwerkingsniveau. Men bouwt alsof het hun eigen huis is en dat zie je terug in de werkwijze. Er werd gedurende de bouw goed met ons meegedacht en als de gelegenheid zich voordeed was er ook de flexibiliteit om dingetjes in het werk te optimaliseren. We kijken daarom met een goed gevoel terug op de bouwperiode van ons huis en zijn heel blij met het eindresultaat.

Fam FaazenHeeswijk-Dinther

Het hele project om een nieuwe woning te bouwen is tot en met de oplevering zeer goed verlopen. Het begint met een gedetailleerde offerte, op basis van onze gesprekken en het werkbestek, waardoor je niet voor verassingen komt te staan met grote posten meerwerk. De mannen die ze in dienst hebben zijn professionals, zeer ervaren en fijne mannen om mee samen te werken. Daarnaast, niet onbelangrijk, denken ze tijdens de bouw met je mee en geven ze tips voor kleine aanpassing en creatieve oplossingen. Ik kan dit aannemersbedrijf iedereen aanraden!

Fam van ZutphenHeeswijk-Dinther

We zochten een partij die betrouwbaar was, ervaring had, vakkundig was en ons goed kon helpen en adviseren in de talloze keuzes die we moesten gaan maken. Met Jacobs hadden wij de juiste partij gevonden. Het team van Jorgo en Jorin bestaat uit vaklieden die hun ervaring en kennis en liefde voor het vak inzetten om heel mooi en kwalitatief goed werk af te leveren. Bovendien hebben ze ons tijdens de bouw regelmatig verrast met praktische adviezen en tips om onze woning nog mooier af te werken.

Fam HaeveHeeswijk-Dinther

Na een lange periode van idee tot vergunningen mochten we eindelijk beginnen met het bouwen van onze nieuwe zaak. Samen met onze architect kwamen we uit bij Bouwbedrijf Jacobs. Hoe moeizaam het voortraject verlopen was, zo soepel verliep de uitvoering ervan. Jorgo, Jorin en medewerkers waren flexibel en meedenkend het verliep allemaal erg goed, waardoor ze ons veel zorgen uit handen genomen hebben. Wij zijn erg tevreden over de manier van samenwerken en het resultaat mag er dan ook zijn
utiliteitsbouw halte 5 naast de bar

Halte 5 naast de BarHeeswijk-Dinther

WHY US ?
_

Waarom Jacobs?

Waarom wij de juiste keuze zijn voor uw project

Jacobs Aannemersbedrijf is de juiste keuze als u op zoek bent naar een ervaren partij die écht met u meedenkt. Naast onze opdracht voorzien wij u van extra adviezen om uw droomhuis werkelijkheid te maken.

100%

Nauwkeurig & Transparant

100%

Géén verrassingen

100%

Prijs/kwaliteit verhouding

100%

35+ jaar ervaring