Woningbouw
De specialist
De wensen van de klant. Daar draait het om wanner je een woning gaat bouwen. Wij weten dat maar al te goed. Wij gaan veel dieper in op persoonlijke eisen en specifieke wensen. Onze uitdaging ligt in het op smaak indelen van de woning. Tegelijkertijd houden wij rekening met gemeentelijke voorwaarden en het onder controle houden van de kosten. Maar ook duurzaam en energiezuinig bouwen verdient onze volle aandacht.

De plannen
Heeft u bouwplannen? Wij als bouwbedrijf kunnen u adviseren. Indien nodig kunnen wij zorgen voor een goede architect. Nadat er een tekening is gemaakt of duidelijke plannen zijn, stellen we een actieplan op. Wie doet wat en op welk moment. Wij ondersteunen u met dit plan van A tot Z.

De kosten
Natuurlijk is kwaliteit en ervaring belangrijk. Maar u wilt natuurlijk ook een prijs die uitkomt binnen uw budget. Wij maken voor u een offerte op en houden rekening met al uw wensen. Wij zullen in ons advies duidelijkheid geven over de prijs maar ook over de mogelijkheden. Wij wijzen u niet alleen op de kosten die u op korte termijn maakt, maar ook op de kosten op lange termijn. Bijvoorbeeld de onderhoudskosten voor energiezuinige oplossingen.

Wilt u advies en of een prijsindicatie voor uw werkzaamheden, neem dan contact met ons op.

Wilt u referenties bekijken van woningen welke wij gebouwd hebben dan kunt u deze hier bekijken.